One More Thing komt met Applelied en dictee
Redactie

Onze collega’s van het Apple fanblog One More Thing doen in de decembermaand graag iets voor hun bezoekers. Deze maand was het jaarlijkse dictee dat One More Thing organiseert. Ook hebben ze een kerstsingle gezongen door Sjarrel & Sjaan opgenomen: ‘Kerstmis in Cupertino’.

OMT’s Groot Appledictee der Nederlandse Taal

In iFactors Den Haag werd het dictee onder leiding van Jan de Hoop opgenomen. Voor het eerst kon je live meedoen met het dictee. De mensen die gekomen waren in Den Haag konden een €100,- iTunes cadeaubon winnen. De derde editie van het dictee van One More Thing ging, logischerwijs, over Apple. Ook thuis kun je mee doen. Schrijf het dictee uit en mail het naar One More Thing. De eerste prijs is een iPod Touch 32 GB. De tweede is een iPod Nano 8 GB Product Red. De derde prijs is een iPod Shuffle 4 GB van gepolijst RVS. De verdere uitleg is hier te vinden.

Kerstsingle

Voor het eerst heeft One More Thing een kerstsingle opgenomen. Het nummer gaat over Steve Jobs en Phil Schiller. Het liedje wordt gezongen door Sjarrel & Sjaan met de naam ‘Kerstmis in Cupertino’. De opbrengst van het nummer komt volledig ten goede aan de Maag, Lever, Darm Stichting. Het nummer is hier te beluisteren en daar is ook een iTunes link te vinden. Voor $0,99 heb je dus een gek, maar grappig nummer en help je de Maag, Lever, Darm Stichting.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.