Komt Apple met Netbook en Nano?

Redactie
23 december 2008, 15:42
1 min leestijd
Komt Apple met Netbook en Nano?

De geruchten over de ‘philnote’, de keynote van Phil Schiller die gehouden zal worden tijdens macworld begin volgend jaar, stromen binnen: Zo hoorden we over een iPhone Nano, en ook zou er op korte termijn een Apple Netbook aankomen.


Maar het is helemaal niet Apple-achtig om twee producten uit te brengen die eigenlijk een ‘verslechtering’ zijn van producten die al bestaan: Apple brengt altijd nieuwe, en betere producten uit voor de prijs van het oude model.

Lees verder na de advertentie.

Overstappen

Daarom geloof ik er ook niet in dat Phil Schiller op Macworld de iPhone Nano en een Netbook gaat aankondigen. Natuurlijk zijn er redenen om het wel te doen: Door goedkope Apple producten aan te bieden zal het marktaandeel van Apple’s besturingssysteem Mac OS X stijgen, ook zal Apple bekender worden, en zullen mensen sneller overstappen door de aantrekkelijke prijzen.

Voor de mensen die geen Macintosh kunnen aanschaffen maar toch een Apple computer willen hebben zou de Netbook een oplossing zijn… Maar niemand weet, of die er ooit gaat komen.

Categorie: Geruchten

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen