Killer: T-Mobile G2?
Redactie

Vele telefoons hebben al geprobeerd om de iPhone te verslaan, maar volgens ons is dit nog niet gelukt. Volgend jaar gaat de T-Mobile G2 het waarschijnlijk proberen: Geruchten gaan dat de volgende versie van het ANDROID toestel geen toetsenbord meer heeft, en dat er een heuze 0.3 mpx camera aan de voorkant van de telefoon zit, om mee te videobellen.

Ook gaat het besturingssysteem ANDROID geüpdate worden, zo zal het mogelijk worden een back-up te maken, synchroniseren met PC’s, en Sterio bluetooth te gebruiken. Allemaal componenten die de iPhone al heeft.

De T-Mobile G2 zou in April van volgend jaar gelanceerd moeten worden, niet meer onder T-Mobile, maar door een andere provider.

Via: androidcommunity

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • G

  Het enigste wat ik mis op men iphone is een frontcam. Btw, android is zo slecht dat ze de osx van iphone nooit kunnen verslaan. NOOOOIT!

 • Leroy

  waarom heet het T-Mobile G2 als het niet van T-Mobile is? dat klopt niet helemaal lijkt me?

 • Martin

  sterio bluetooth? dat heeft de Iphone toch niet? of loop ik achter?

 • elswittem

  Hoi! 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondhangen, ben een tijd geleden nog hier geweest en nu kon ik niet meer aanmelden omdat ik mijn oud paswoord en inlognaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Maar ok, hallo ieder1

  Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na mijn scheiding. Ik heb een gehandicapte zoon van 7 jaar dus alle tips zijn welkom!

  bedankt om mij te helpen,

  Els Wittem