Keynote Jobs op maandag 7 juni
Redactie

Apple heeft vandaag in een persbericht bekendgemaakt dat Steve Jobs op maandag 7 juni 19:00 Nederlandse tijd een keynote zal geven tijdens het jaarlijkse WWDC. Elke jaar in juni wordt een grote bijeenkomst gehouden voor ontwikkelaars van software voor iPad, iPhone en Mac.

Op de eerste dag van deze vierdaagse bijeenkomst geeft Jobs als gewoonlijk een keynote waarin hij de nieuwe iPhone en nog een aantal andere dingen introduceert. De nieuwe iPhone zou al uitgelekt zijn en daarom weten we nu al wat er gaat komen. Zeer onwaarschijnlijk is dat deze iPhone niet gelanceerd word aangezien Apple al bevestigd heeft dat het een iPhone is.

Het evenement dat van 7 juni tot 11 juni gehouden word is in acht dagen uitverkocht aan meer dan 5.000 developers. Naast de iPhone zijn er natuurlijk nog talloze andere producten waar we over kunnen speculeren zoals een iPod Touch met camera of nog snellere Mac Pro’s.

Eén ding waar we bijna zeker van kunnen zijn is dat we over een paar weken weer in de rij kunnen staan voor een gloednieuw toestel.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.