Poll: Welke rol speelt een keurmerk bij jouw refurbished aankoop?

Dilara Isik
22 januari 2020, 15:06
1 min leestijd
Poll: Welke rol speelt een keurmerk bij jouw refurbished aankoop?

Koop jij wel eens een refurbished iPhone? Of zit je eraan te denken om een refurbished Apple-apparaat aan te schaffen? We zijn benieuwd wat voor jou belangrijk is aan een refurbished apparaat.

Refurbished

Refurbished betekent niet hetzelfde als tweedehands. Gereviseerde apparaten zijn al eens gebruikt, maar voordat ze opnieuw worden verkocht, worden deze zorgvuldig opgeknapt. De term refurbished betekent dus eigenlijk ‘gerenoveerd’. Vooral voor Apple-producten is dit interessant, omdat de nieuwe producten vaak redelijk aan de prijs zijn. Er zijn meerdere aanbieders van refurbished iPhones en andere Apple-producten.

Keurmerk Refurbished

Maar hoe kies je nou de beste uit? Niet iedereen vertrouwt refurbished producten. Om te voorkomen dat de refurbishedmarkt een grijs gebied blijft, waarin je niet helemaal zeker bent van wat je precies koopt, is een keurmerk in het leven geroepen.

Het Keurmerk Refubished vergroot de duidelijkheid en betrouwbaarheid van refurbished Apple-producten. Ieder merk waar je het logo tegenkomt, houdt zich aan de volgende beloftes: kwaliteit, twee jaar garantie, cosmetische gradaties ingedeeld in condities, professionele organisatie dus minder kans op faillissement.

Poll: Kies jij voor het keurmerk?

Wij zijn benieuwd: zorgt dit keurmerk ervoor dat je een refurbished iPhone koopt bij een bepaalde aanbieder? Stel, je wil een refurbished iPhone 7 kopen en hij is even duur bij twee refurbished-aanbieders. De één heeft een keurmerk, en de ander niet. Kies je dan voor de aanbieder met het Keurmerk Refurbished?

Zie je bovenstaande poll niet? Stem dan via deze link

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu