Vodafone Runners: iPhone 13 nu tijdelijk voor €696!

Gezocht: klunzen met een kapot iPhone-scherm (ADV)

Redactie
20 november 2015, 9:30
2 min leestijd

Loop jij al tijden rond met een kapot iPhone-scherm dat je liever gisteren al had laten vervangen? Meld je dan nu aan! iPhoned zoekt drie ongelukkigen om de Altijd Aan schermreparatie-service van Media Markt te testen.

Win een gratis scherm-reparatie

Tijdens een feestje van het balkon laten stuiteren, een onhandige moeder of een doldwaze hond? Ongelukjes met een iPhone zitten in een klein hoekje. Soms gaat dat goed, maar voor je het weet heb je een barst in je scherm. iPhoned test een nieuwe service van Media Markt: de Altijd Aan schermreparatie, waarbij je scherm gerepareerd wordt terwijl je wacht. Daarvoor zoeken wij drie mensen met een gebarsten iPhone-scherm.

Zo doe je mee

  • Allereerst moet je in het bezit zijn van een iPhone 4(S), 5(S) of 6 met barst in het display;
  • Like onze Facebook-pagina (mocht je dat nog niet hebben gedaan);
  • Deel vóór vrijdag 27 november via Facebook een foto met ons van je kapotte scherm met een korte toelichting van de oorzaak. Dit kan op onze tijdlijn of via een privébericht.

Facebook-pagina liken

De redactie van iPhoned kiest drie gebruikers die binnenkort weer met een barstvrij scherm door het leven gaan. Maar, dat is natuurlijk niet alles. In ruil voor de reparatie willen wij graag jouw feedback over de Media Markt schermreparatieservice, zodat wij die nog beter kunnen beoordelen.

altijd aan

Het is dus niet alleen zaak dat je over een kapot iPhone-scherm beschikt, maar ook eerlijk en kritisch de ontvangen dienst kunt beoordelen. Voordat jij naar het Media Markt-vestiging bij jou in de buurt gaat, krijg je van ons alle benodigde instructies.

Altijd Aan Schermreparatie

Iedereen kan zijn scherm laten repareren bij de Media Markt. Sinds deze maand is het mogelijk om bij Nederlandse vestigingen een gebarsten smartphone-scherm te laten repareren. De Altijd Aan schermreparatie is er voor iPhone-bezitters met een iPhone 4, 4S, 5, 5S, 5C en 6 en je betaalt 69 euro of meer (afhankelijk van het model). Je hoeft niet bang te zijn dat je dan je toestel een week of langer kwijt bent. Het display wordt namelijk gemaakt terwijl je wacht; kun je meteen even neuzen.

Dus, like die Facebookpagina, deel je verhaal en een foto en wie weet word jij de gelukkige winnaar van een iPhone-schermreparatie bij Media Markt. 

Facebook-pagina liken

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen