Jongeren zetten Apple producten op verlanglijstje
Redactie

Apple lijkt goed te gaan scoren deze aankomende feestdagen. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar willen voor deze feestdagen het liefst een iPod, iPad of iPhone cadeau krijgen, dat blijkt uit een onderzoek van onderzoeksinstituut Nielsen.

Kinderen van 13 jaar en verheugen zich het meeste op een iPad, Computer of E-reader.

Apple producten extreem populair onder jongeren

De Apple producten zijn erg populair onder kinderen volgens het onderzoek van Nielsen. De iPad is momenteel het meest begerenswaardige apparaat onder de jeugd en laat daarmee de Nintendo 3DS, Xbox ver achter zich. In 2010 was dit ook al het geval, echter met een populariteitsscore van 44% is de aantrekkingskracht van de iPad alleen maar toegenomen (31% in 2010).

Opvallend is dat kinderen in de leeftijdsklasse van 6 tot 12 jaar al erg geïnteresseerd zijn in een iPhone terwijl de jongeren van 13 jaar en ouder een computer of e-reader hoger op het verlanglijstje hebben staan.

Deze vrijdag extra kortingen bij Apple tijdens de ‘Black Friday’

In ieder geval doet Apple goede zaken en wordt het voor ouders ook deze feestdagen niet erg eenvoudig de juiste keuzes te maken. Apple speelt slim in op deze trend en geeft behoorlijke kortingen tijdens de Apple Black Friday die aanstaande vrijdag plaatsvindt.

Via: Hyped

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.