Nieuwe Jobs trailer verschenen op Instagram
Roel van Hout

Met de introductie van video op Instagram is het medium plotseling ook geschikt voor promotie van films. Ergens is het wel passend dat de eerste trailer op Instagram een nieuwe Jobs trailer is.

Sinds video in Instagram werd toegevoegd, kent de foto- en nu dus ook videodienst een ware opleving. Vóór de introductie van video had Instagram te kampen met een daling in populariteit dankzij met name videodienst Vine, maar de rollen zijn nu weer omgedraaid.

De makers van ‘Jobs’, over het leven van Apple-oprichter Steve Jobs, zullen die hernieuwde aandacht voor Instagram ook niet hebben gemist. Ergens is het ook wel passend dat de film over Jobs te zien is op een dienst die groot werd op de iPhone, die er zonder zijn visie misschien wel nooit zou zijn geweest. Bekijk de korte trailer hieronder:

Jobs trailer voor opnieuw gemonteerde film

Jobs trailerDe film over het leven van Steve Jobs is al begin dit jaar te zien geweest, maar werd toen niet door iedereen met veel gejuich ontvangen. De film is toen naar verluidt terug gegaan naar de montagekamer. Het eindresultaat is vanaf 5 september in de bioscoop te zien.

Niet enthousiast geworden? Niet getreurd, de schrijver van Facebook-film The Social Network en tv-series The West Wing en The Newsroom werkt ook aan een film over het leven van Steve Jobs, maar heeft daarbij de beschikking over de officiële autobiografie van Jobs, geschreven door Walter Isaacson. Klinkt veelbelovend!

Via: AppAdvice

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.