James Cameron vindt films kijken op iPhone dom
Redactie

De regisseur van de film Avatar is van mening dat films kijken op een iPhone dom is en dat een film dan niet goed tot zijn recht komt. Hij vindt dat films niet voor zo’n klein scherm gemaakt zijn, ook over een laptop is hij niet bijster enthousiast.

Figuren onzichtbaar

Volgens Cameron kan je niet goed een film op je iPhone kijken omdat op zo’n klein scherm de figuren haast onzichtbaar zijn. Hij raadt het niet af, vooral niet als hij er geld mee verdient, maar hij raadt het zeker niet aan.

Helder scherm

Waarom hij juist kritiek heeft op de iPhone is niet duidelijk, maar hij heeft toch een van de telefoons gepakt waar je het beste een film op kan kijken. Het heldere scherm van de iPhone in combinatie met de lichtsensoren is heel handig wanneer je op vakantie bent/in de auto om even een film te kijken.

Wat vinden jullie? Heeft James Cameron gelijk of kijk jij elke dag een film en vind je het wel fijn? Laat het horen in de reacties!

Bron: Mashable
avatar

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Mike

  Ja uiteindelijk heeft hij wel gelijk, maarja in het
  ov moet je wat.

 • Swen

  Vind het wel handig
  maar kijk nooit echt film
  nette als game op de iPhone echt geen vervanging voor pc of console

 • Het is op zich wel prima, maar een echte tv is natuurlijk een stuk fijner en groter. Kijk vooral wel eens series op mijn iPhone

 • Ik heb het wel eens gedaan vond het niet er, we hadden dan toch niks te doen in de klas.
  Maar film kijken in de bioscoop is nog mooier.