Jajah maakt bellen en sms’en mogelijk op de iPod Touch
Redactie

Jajah heeft een nieuw ‘wit merk oplossing’ aangekondigd dat zowel voor carriers als non-carriers mogelijk maakt om een eigen dienst publiek te stellen dat consumenten in staat stelt om te bellen en sms’en naar eender welke GSM vanaf de iPod Touch. Om gebruik te kunnen maken van deze dienst moet de eindgebruiker over WiFi beschikken. Er is geen behoefte aan een simkaart of contract.

 

Ik citeer Trevor Healy (CEO van Jajah): “Millions of people around the world already
 have an iPod touch in their pocket. With JAJAH’s solution, any company can turn their
customers’ iPod touch into a fully functioning mobile phone. The device is particularly popular amongst students, who live in a world where Wi-Fi access  is always available and, like everyone, they are looking to save costs, so this is a perfect solution.” 

Op dit moment is het nog niet beschikbaar, echter het bedrijf belooft dat de app binnenkort beschikbaar zal zijn in de Store. Ik vraag me wel af hoe deze app ooit gaat goedgekeurd worden door Apple. Ben benieuwd!

<br />

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • PIP

  Hallo ik heb een vraag wilt u misschien een ipod touch aan mij geven k bied zeker weten 200 euro op de ipod touch ok is dat goed??? Wilt u hier nog aub een antwoord op geven want dan weet ik het zeker.

 • 1

  Is deze app er al?
  En hoe gaat de app heette in de app store?

 • daan

  Wat dacht je van Jajah…

 • Thijmen

  Hey, de app is in de store te krijgen als je gewoon Jajah bik zoekken intikt. Ik ben hem nu aan het downloaden, nu maar hopen dat ie het doet

 • Thijmen

  Ja hij doet het na lang prutsen met registratie enzo, het is het slimst om een nummer van een oud mobieltje op te geven (die het wel doet!). Om je account te activeren word je namelijk gebelt worden. Je moet dat om toets-1 drukken. Dan kun je pas op de Jajah app inloggen.
  MAAR, deze app is niet gratis. Dat vind ik erg jammer aangezien je smsjes stuurt via de wifi.
  Je moet op de site beltegoed kopen. Verder lijkt het mij wel een chille app.