Jailbreakme.com voor iOS 4.3.3 is nu beschikbaar
Redactie

Vannacht is de nieuwste versie van Jailbreakme.com beschikbaar gekomen. Deze website stelt je in staat om zonder tussenkomst van een computer je iDevice te jailbreaken. Je hoeft namelijk alleen op de knop ‘install’ te tikken als je Cydia op je iDevice wilt installeren. Vervolgens zal Jailbreakme.com al het verdere werk uit handen nemen.

Gemodificeerde pdf-bestanden

Jailbreakme.com maakt gebruik van gemodificeerde pdf-bestanden om je iDevice te jailbreaken. Deze pdf-bestanden maken misbruik van een kwetsbaarheid in Safari op de iDevices. Deze bug is ook op de iPad 2 te vinden, en dus kan de nieuwe iPad ook voor het eerst gejailbreakt worden.

Verbeteringen

De nieuwste versie van Jailbreakme.com bevindt zich op dit moment nog in beta-fase. De komende dagen zal de jailbreaksoftware worden verbeterd naar aanleiding van de feedback van gebruikers. Als je dus zeker wilt zijn dat de jailbreak goed gaat, kan je het best even een paar dagen wachten met de jailbreak van je iDevice.

Jailbreakme.com werkt op dit moment alleen als je iOS 4.3.3 hebt. De ondersteuning voor de andere iOS-versies zal deze week worden toegevoegd.

Surf op je iDevice naar Jailbreakme.com om Cydia te installeren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Rave

  Ik ben echt een leek!

  Maar kan ik dit nu veilig doen? Ik hoor en lees verschillende verhalen. Wie kan me duidelijkheid geven?

 • Henk van Hummel

  het werkt super, geen enkel probleem mee gehad.

 • Grover

  Werkt uitstekend! Volgens gerucht dat ik vernam zou deze jailbreak nog maar enkele dagen kunnen worden uitgevoerd. Weet niet waarom. Klopt misschien niks van dat gerucht. Eenmaal gejailbreaked dan blijft iPhone jailbreaked.
  In elk geval werkt deze break prima en stond te kijken van het gemak en snelheid. Alsof je CYDIA gewoon als een APP installeert. Vakwerk.

 • Um

  Sgoed

 • Thom

  Cool