Jailbreak voor iPhone 4s is in aantocht
Redactie

Als we naar de laatste ontwikkelingen kijken op het gebied van jailbreaks komt er goed nieuws aan voor de iPhone 4s. De hackers die bezig zijn met het kraken van de iOS 5 software hebben het project weer een stap dichterbij een succes gemaakt.

Nieuwe processor

De nieuwe iPhone en iPad beschikken allebei over de vernieuwde A5 processoren. Dankzij deze aanpassing is de beveiliging flink aangescherpt. Het is voor de hackers vele malen moeilijker dan vroeger om een apparaat te kunnen hacken.

Ondanks de zware beveiliging meldt de hacker ”planetbeing” ons dat we in een gevorderd statdium zitten en de jailbreak in zicht is. De hackers die met het project bezig zijn hebben nog niets over een eventuele datum gezegd.

Jailbreak

Met de jailbreak voor iOS 5 wordt het mogelijk om verschillende apps te downloaden die je anders niet kunt downloaden, omdat Apple ze bijvoorbeeld niet toelaat in de App Store. Met een jailbreak is het bijvoorbeeld mogelijk om zelf een thema op je iPhone te installeren en opties waar je normaal geen toegang tot had zelf te beheren.

Wanneer je iPhone is gejailbreakt vervalt wel direct alle garantie op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.