Jailbreak voor gevorderden: iOS 4 iPhone 3GS (nieuwe bootrom)
Redactie

iH8sn0w heeft een jailbreak ontwikkeld voor de iPhone 3GS met een nieuwe bootrom én iOS 4. Helaas is het nog niet eenvoudig om deze iPhone te jailbreaken, want je moet aardig wat stappen doorlopen voor het gewenste resultaat. Ook heb je bestanden nodig die je verzameld moest hebben terwijl je iPhone op firmware 3.1.2 draaide.

Alleen voor gevorderden

De jailbreak van iH8sn0w lijkt goed te werken. De eerste reacties op Twitter zijn namelijk erg lovend. Helaas heeft niet iedereen de zogenaamde ‘SHSH blobs 3.1.2’ van zijn toestel. Dit zorgt ervoor dat erg weinig iPhone-gebruikers deze manier van jailbreaken kunnen toepassen. Als je deze bestanden wél hebt, moet je ook nog goed overwegen of je op deze manier wilt jailbreaken. Het is namelijk erg lastig.

Andere manieren

Op dit moment is dit nog de enige manier om een nieuwe iPhone 3GS met iOS 4 te jailbreaken. Naar alle waarschijnlijkheid gaat hier binnenkort verandering in komen, want de hackers zijn druk bezig met het ontwikkelen van andere software. Waarschijnlijk komt er zeer binnenkort al een update voor Spirit.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.