Jailbreak-me.info geeft je advies over het jailbreaken en unlocken

Vaak krijgen we op ons forum vragen over het jailbreaken en unlocken. Vaak vragen gebruikers zich af of ze software zoals Limera1n, Greenpois0n of Redsn0w zonder problemen kunnen gebruiken. Sinds kort kan is er een website die deze vragen beantwoord na het invullen van een kort formuliertje. De website heet ‘Jailbreak-me.info‘.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Vier simpele vragen

Op de website hoef je slechts vier vragen te beantwoorden. Iedereen is in staat om deze antwoorden te geven, want alle benodigde informatie staat bij de instellingen van je iDevice. Je kan het antwoord op de onderstaande vragen vinden door naar instellingen-algemeen-info te gaan.

  • Apparaat – iPhone, iPod, iPad, iTV
  • Model – Bijvoorbeeld 2G, 3G(s), 4
  • iOS – Bijvoorbeeld 2.0, 3.0, 3.1.2, 4.1
  • Baseband – Bijvoorbeeld 03.10.01

Na het invullen van de antwoorden krijg je een passend advies. Als een jailbreak of unlock niet mogelijk is, wordt dit duidelijk weergeven in rode letters. Op deze manier is de kans nog kleiner dat je iets fout doet.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.