Jailbreak: FolderEnhancer verbetert de folder-functie
Redactie

De afgelopen dagen zijn er weer verschillende nieuwe tweaks in Cydia verschenen. Één van deze tweaks is ‘FolderEnhancer’. Deze modificatie verbetert de folder-functie van iOS 4. Na het installeren van de modificatie zullen de mappen bijvoorbeeld sneller openen dan normaal. Ook is het met FolderEnhancer mogelijk om meer dan 12 applicaties in een map te plaatsen.

De modificatie zorgt ervoor dat er drie verbeteringen in de folder-functie van iOS 4 worden toegevoegd:

  • Sneller mappen openen: Door het nieuwe uiterlijk is het nu mogelijk om mappen binnen een halve seconden te op het scherm te tonen.
  • Subfolders: Met FolderEnhancer is het mogelijk om mappen in mappen te plaatsen. Deze functie ziet er mooier uit dan die van de concurrent ‘FoldersInFolders’.
  • Pagina’s in mappen: Met FolderEnhancer is het mogelijk om pagina’s aan te maken in mappen. Hierdoor kan je in elke map een soort springboard maken, waardoor bijvoorbeeld al je spellen in dezelfde map passen.

FolderEnhancer kan samenwerken met de meeste tweaks uit Cydia. Het is bijvoorbeeld mogelijk om Iconoclasm en MultiIconMover te gebruiken in combinatie met FolderEnhancer. Hierdoor kan je helemaal je eigen springboard en mappen indelen naar jouw voorkeur.

FolderEnhancer is vanaf deze week voor $1,99 verkrijgbaar via de Cydia Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.