iWPC, waterdichte bescherming
Redactie

De zomer staat weer voor de deur, en dat is waarschijnlijk een ramp voor je iPhone. Strandvakanties of tripjes door de jungle kunnen je iPhone helemaal kapotmaken. Misschien is het hoesje iWPC wel iets voor jou om dit te voorkomen.

Het hoesje is waterdicht, en houdt dus ook zand en modder buiten het hoesje. De ontwikkelaars zijn zo zeker van hun zaak, dat ze beweren dat je er zelfs mee kan duiken. Je kan de telefoon nog goed bedienen onderwater, omdat het hoesje gemaakt is van een dun laagje doorzichtig plastic.

Aan het hoesje is een geel koord gebonden, waarmee je je iPhone om je nek kan hangen. Het koord is geel, zodat je het makkelijk terug kan vinden als je je telefoon verliest in de zee.

Je kan natuurlijk ook andere dingen in het hoesje bewaren, zoals bijvoorbeeld je digitale camera. Dat scheelt weer extra kosten, omdat de aanschaf van een waterdichte digitale camera veel duurder is dan de aanschaf van een normale camera.

Het hoesje is nog niet te koop, dus de prijs is nog niet bekend. Als we meer weten over dit handige hoesje, lees je het hier als eerste.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.