iWork binnenkort op de iPhone?
Redactie

In Mexico is een advertentie van Best Buy uitgelekt. Deze advertentie gaat over iWork  2011. Volgens de tekst op de uitgelekte afbeelding kan je in Best Buy op 19 februari een demonstratie bijwonen om te zien wat je allemaal met iWorks 2011 kan doen. Aangezien deze software nog niet eens aangekondigd is door Apple, kan dit een goede aanwijzing zijn voor de release datum. Mogelijk gaat iWorks 2011 voor de iPhone ook binnen nu en 19 februari gelanceerd worden.

iWork  2011 op de iPhone

Bij de introductie van de iPad lanceerde Apple gelijk drie nieuwe applicaties: Pages, Keynote en Numbers. Deze applicaties kwamen alleen voor de iPad beschikbaar. Al geruime tijd wordt er gespeculeerd over een iPhone versie van de concurrent van Microsoft Office. Men verwacht dat deze geïntroduceerd wordt bij de lancering van iWorks 2011. Als dit niet het geval is, heeft Apple waarschijnlijk  de komende tijd nog geen plannen om een iPhone-applicatie hiervan te maken.

iWork voor de iPad op de iPhone

Op internet zijn al verschillende video’s te vinden waarbij iWork op de iPhone wordt gebruikt. Dit zijn echter de iPad-applicaties die zijn omgezet voor de iPhone. Dit is een optie voor mensen die echt afhankelijk zijn van deze software, maar de iWork-applicaties zijn hier natuurlijk niet voor geoptimaliseerd. De werking van deze omgezette, illegale applicaties zal dus niet erg prettig zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.