‘iWatch presentatie niet gelijktijdig met iPhone 6 launch’

2 september 2014, 14:56
1 min leestijd
‘iWatch presentatie niet gelijktijdig met iPhone 6 launch’

De onthulling van de Apple Watch houdt de gemoederen bezig. Ditmaal is er informatie uitgelekt over de officiële onthulling van Apple’s (nog) onaangekondigde smartwatch.

Lees verder na de advertentie.

Wordt de iWatch pas volgend jaar onthuld?

Apple Watch presentatie

Volgens Digitimes bevindt de iWatch zich momenteel in de testfase van ontwikkeling en start binnenkort de massaproductie van het apparaat. Dit staat in contrast met eerder nieuws waarin naar voren kwam dat er al onderdelen in productie zijn. Digitimes meldt dat dit waarschijnlijk betekent dat de iWatch presentatie niet gelijktijdig is met de iPhone 6 launch op 9 september.

Een aankondiging in 2015 behoort tot de mogelijkheden, al kan de smartwatch ook gepresenteerd gaan worden op een Apple Event in oktober. Dit evenement wordt dit jaar waarschijnlijk gebruikt voor de aankondiging van tweede nieuwe iPads: de iPad Air 2 en de iPad Mini 3.

Wat we al weten over de Apple Watch

Eerder lekte uit dat de high-end versie van de Apple Watch zo’n 400 dollar gaat kosten, wat hint naar meerdere modellen die elk verschillen in kwaliteit en prijs. Ook zal de wearable waarschijnlijk voorzien zijn van een oled-scherm, dat goed afleesbaar is, zelfs wanneer je buiten door de zon staat.

Ook zal het natuurlijk mogelijk zijn om je iPhone of iPad te linken met je Apple Watch wat verschillende functies met zich mee gaat brengen. Denk aan het tonen van inkomende berichten en oproepen, maar de Apple Watch zal ook in staat zijn om je activiteiten te tracken en de luchtvochtigheid te meten. Eerder uitgelekte informatie is – zoals we van Apple gewend zijn – niet officieel bevestigd.

Lees het laatste Apple Watch-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu