Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Jony Ive: ‘Zwitserse horlogemakers krijgen het lastig door iWatch’

Wouter Nijsen
4 september 2014, 12:26
1 min leestijd
Jony Ive: ‘Zwitserse horlogemakers krijgen het lastig door iWatch’

Apple is nog stil over haar aanstaande iWatch, maar Jony Ive verwacht dat de Apple Watch onthulling nog wel eens een probleem kan worden voor horlogemakers uit Zwitserland.

Lees verder na de advertentie.

Een designer bij Apple vertelt in een interview met de New York Times dat Ive verwacht dat horlogemakers uit Zwitserland in een lastige situatie terechtkomen wanneer de Apple Watch wordt uitgebracht. De Zwitserse horlogemarkt staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige horloges, maar Ive is er dus van overtuigd dat zijn smartwatch de concurrentie makkelijk aankan. Ive heeft voorheen meegewerkt aan nagenoeg alle Apple-producten en is door de jaren heen het boegbeeld geworden van het design van Apple.

iwatch presentatie

Vindt de Apple Watch onthulling volgende week plaats?

Er bestaan nog veel twijfels over de datum van de Apple Watch onthulling. Geruchten gaan dat deze volgende week tegelijk met de nieuwe iPhone plaatsvindt, maar eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat de iWatch zich nog in een testfase vóór productie zou bevinden.

Harde feiten over de smartwatch zijn er nog niet, maar Apple’s eerste wearable wordt vermoedelijk volledig geïntegreerd met iOS 8. Ook moet de high-end versie zo’n 400 dollar gaan kosten. De Apple Watch fungeert tot slot waarschijnlijk als accessoire voor je iPhone of iPad en zal verschillende gezondheids- en fitnessfuncties bieden.

Lees het laatste Apple Watch-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu