‘Apple kondigt de iWatch in september aan’

Wouter Nijsen
9 april 2014, 12:05
1 min leestijd
‘Apple kondigt de iWatch in september aan’

De onthulling van de Apple Watch valt vermoedelijk samen met de aankondiging van de iPhone 6. Naar verluidt kondigt Apple de iWatch in september aan, waarna het apparaat in dezelfde maand wordt uitgebracht. Dat meldt Digitimes op basis van anonieme bronnen.

Lees verder na de advertentie.

iwatch in september

Digitimes heeft vaker correcte uitspraken gedaan wat betreft releases van Apple-toestellen. Zij baseren de informatie omtrent de release van de Apple Watch in september onder meer op enkele fabrikanten van flexibele printplaten, die hun testonderdelen reeds naar Apple hebben opgestuurd.

Deze onderdelen worden vermoedelijk gebruikt in de smartwatch. De uitspraken van Digitimes volgen precies één dag na het bericht van Economic Daily News. Die site beweert op basis van bronnen binnen Apples productieketen dat de iWatch release tussen juli en september valt.

Apple Watch met saffierglas

Computerfabrikant Quanta Computer uit Taiwain zal de productie van de wearable waarschijnlijk op zich nemen. Het draagbare apparaat bestaat uit onderdelen van Rintek Technology en TPK, melden de bronnen. Zij beweren daarnaast dat de Apple Watch saffierglas als beschermlaag krijgt.

Verder gaan geruchten dat de iWatch met Siri gaat samenwerken, zodat het kan communiceren met gebruikers en on-demand informatie biedt.

Het laatste Apple Watch nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu