iTwinge: Extern toetsenbord voor de iPhone
Redactie

Het toetsenbord van de iPhone vind ik nog steeds een van de beste mobiele toetsenborden ooit. Af en toe maak ik natuurlijk wel een typfoutje maar dat maakt niet uit. Toch zijn er iPhone gebruikers die het touchscreen toetsenbord niets vinden. Ze willen liever voelen dat ze typen. Voor die mensen is er nu iTwinge.

iTwinge

iTwinge is een hoesje dat je vanonder over de iPhone doet waarop toetsen staan. Op de plekken waar normaal de letters zitten, kan je nu op echte toetsen drukken. Volgens de makers van iTwinge moet je 30 tot 40 procent snelheid hier uit kunnen halen als je het gewend bent. Ook zou je 70 tot 80 procent minder fouten maken.

Conclusie

Na het zien van bovenstaand filmpje lijkt het me niets. Het toetsenbord dat de iPhone van zichzelf heeft is prima geschikt om teksten mee te schrijven.
Wat denken jullie? Hot or not?

Meer info: Mobile Mechatronics

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Marc

    Not hot.

    Ik gebruik zowel een NL als een Zweeds toetsenbord. Omdat op die Zweedse versie meer toetsen zitten gaat het dus al niet lukken….

    En om minder fouten te typen: draai ‘m in landscape…. Grote toetsen 🙂

  • JW

    Supervet allemaal die accessoires. Hoeveel moet deze ongeveer gaan kosten? Zo zag ik ook een cover met een batterij erin. http://www.ibatterycase.nl heeft er een aantal verschillende versies van. Helaas is hij nog steeds 40 euro, maar ziet er heel cool uit!