iTunes preview: Applicaties bekijken in je browser

iTunes preview wordt de laatste tijd erg uitgebreid door Apple. Met deze service kan je een product uit de iTunes Store al bekijken in je browser voordat iTunes gestart is. Het voordeel van deze service is dat je dus ook de iTunes-producten kan bekijken op een computer zonder iTunes. De laatste versie van de dienst kan nu ook applicaties voorvertonen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Vanaf vandaag krijg je een uitgebreide pagina met beschrijvingen, recensies, screenshots en aanbevelingen te zien als je op een iTunes-linkt klikt die naar een applicatie verwijst. De pagina heeft bijna precies de zelfde opmaak als de iTunes Store, en dus zal je bijna niet meer merken of je het product in de echte iTunes Store of in je browser bekijkt.

Albums, nummers en applicaties

iTunes preview kan op dit moment voorvertoningen geven van albums, muzieknummers en applicaties. Deze producten worden het meest aangeschaft in de iTunes Store, en dus is het logisch dat Apple deze producten het eerst ondersteund. Hoogstwaarschijnlijk kan de volgende versie van iTunes Preview ook audioboeken en podcasts voorvertonen.

Bron: AppleInsider

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.