iTunes podcasts bereiken 1 miljard abonnee’s
Roel van Hout

Apple meldt dat onlangs de 1 miljardste abonnee op iTunes podcasts zich heeft aangemeld. Ter ere van dit wapenfeit heeft Apple een speciale sectie in iTunes ingericht.

 

Voor wie het niet kent: een podcast is een terug te luisteren radioshow over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo zijn er podcasts waarin techjournalisten de koers van Apple bespreken, maar ook podcasts over sport, games, films, muziek en ga zo nog maar even verder.

iTunes podcasts

Apple maakte het feit bekend via Twitter. Ter ere van de mijlpaal heeft het bedrijf een speciale iTunes podcasts sectie ingericht met daarin de beroemdste en meest geluisterde podcast die aan de 1 miljard abonnee’s hebben bijgedragen. Je vindt de sectie door in de iTunes Store op de ‘Podcast’ tab te klikken. Vervolgens verschijnt er een grote paarse banner centraal in beeld. Klik daarop voor de speciale podcast-selectie!

iTunes podcasts via speciale app te luisteren

Luister je nog geen podcasts, maar ben je wel nieuwsgierig geraakt? Download dan de Apple Podcasts app op je iPhone, vanwaaruit je direct podcasts kunt downloaden en beluisteren. Zowel de app als de meeste podcasts zijn gratis, dus bereid je voor op honderden, zoniet duizenden uren gratis luisterplezier!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.