Bekijk het iTunes Festival live via je Apple TV
Wouter Nijsen

In aanloop naar het iTunes Festival dat deze week in de Verenigde Staten begint, heeft Apple een officieel kanaal beschikbaar gesteld om het muziekevenement via je Apple TV te volgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Via het kanaal kun je deze week live kijken naar de concerten op South By Southwest. Je dient wel rekening te houden met het tijdsverschil, aangezien de concerten dit keer in Austin, Texas plaatsvinden. Voor sommige optredens moet je daarom midden in de nacht voor je Apple TV gaan zitten.

De iOS-app van iTunes Festival werd vorige week geüpdatet met onder meer nieuwe streams en een frisser ontwerp. Dat zorgde nog voor enkele problemen deze week. De app zou iOS 7.1 vereisen, terwijl die update nog niet is verschenen. Uiteindelijk verscheen er alsnog een versie met iOS 7-ondersteuning.

iTunes Festival volgen via je Apple TV

iTunes Festival op Apple TVHet iTunes Festival is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat georganiseerd wordt door Apple. Normaal gesproken vindt het evenement plaats in het Londense Roadhouse. Dit jaar kent het festival een andere opzet en duurt het niet de hele maand, maar van 11 tot en met 15 maart.

Bands die op SXSW optreden, zijn onder meer Coldplay, Soundgarden, London Grammar, Imagine Dragons, Pitbull en Kendrick Lamar. Of er een Europese variant komt, is nog niet te zeggen.

Afgelopen weekend ging iPhoned dieper in op de Apple TV. We zetten vijf mogelijke Apple TV 4 toevoegingen uiteen.

Lees meer over de Apple TV

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.