Algemene voorwaarden iTunes nu in stripvorm

Erwin Vogelaar
4 november 2015, 16:19
1 min leestijd
Algemene voorwaarden iTunes nu in stripvorm

Een tekenaar maakt de algemene voorwaarden van iTunes leesbaar in stripvorm. Met Steve Jobs in de hoofdrol, zet de artiest elke dag een pagina online.

Lees verder na de advertentie.

iTunes algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van iTunes zijn een soort grap geworden. Elke keer als er een klein dingetje is veranderd in de lange lap tekst, krijgen we het weer voorgeschoteld. Vervolgens accepteren we allemaal de nieuwe voorwaarden, zonder echt te weten wat er in staat. Niemand heeft zin om dat boekwerk te lezen. Maar waar ga je nu eigenlijk mee akkoord?

Televisieseries als South Park en stand-up komieken gebruiken de iTunes algemene voorwaarden als grap. Stiekem zouden we door het klakkeloos accepteren onze ziel aan Apple geven, omdat we de kleine lettertjes niet lezen.

iTunes algemene voorwaarden

Nu wordt de lange lap tekst eindelijk leesbaar, door een strip. Een artiest die zichzelf R. Sikoryak noemt zet elke dag een pagina uit de algemene voorwaarden online op de Tumblr iTunes Terms and Conditions: The Graphic Novel.

iTunes algemene voorwaarden

Hoewel het altijd een getekende versie van Steve Jobs is die een monoloog houdt over de voorwaarden, heeft elke pagina een eigen stijl. Op de ene pagina vertelt een realistisch ogende Jobs over het aanklagen van Apple terwijl hij een een vrouw in de regen zoent. In een andere pagina vindt Jobs als Kuifje een Egyptische tombe terwijl hij praat over handelsmerken. Ook de tekenstijlen van onder andere Calvin & Hobbes, Garfield en The Walking Dead komen langs.

Lees het laatste nieuws over iTunes

Via: Wired
Bron: Tumblr
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu