iTunes aankondiging: Cloud, Beatles of films?
Redactie

Apple gaat vandaag rond 16:00 een grote aankondiging doen die met iTunes te maken heeft. Het wordt ‘een dag om nooit te vergeten’ volgens Apple. Inmiddels gaan er verschillende geruchten de ronde over de aankondiging van vanmiddag. Deze geruchten gaan over ‘The Cloud’, ‘The Beatles’ en films.

Muziek luisteren via ‘The Cloud’

Het kan zo zijn dat Apple vandaag een online versie van iTunes lanceert. Door een online dienst, kan je overal ter wereld je muziek- en video-bibliotheek raadplegen. Naar verwachting gaat een dergelijke dienst niet gratis aangeboden worden door Apple.

The Beatles in de iTunes Store

Op dit moment kan je enorm veel muziek in de iTunes Store vinden, maar er mist nog minstens één echt bekende band: The Beatles. Nog nooit is het mogelijk geweest om muziek van deze heren te kopen in de iTunes Store, en dit stoort veel iTunes-gebruikers. Het zou zo kunnen zijn dat Apple eindelijk een deal heeft gesloten met de platenmaatschappij van The Beatles.

Films

Andere geruchten gaan over een uitbreiding van de iTunes Store. Deze uitbreiding brengt onder andere HD films naar alle iTunes Stores ter wereld. Toch lijkt dit gerucht nu al niet realistisch, want in Amerika wordt de aankondiging ook op de website vertoond. In dit land is de iTunes Store al gevuld met films, en dus zal de aankondiging waarschijnlijk over één van de bovenstaande geruchten gaan.

Bron: Nu.nl, Apple, New York Times

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.