iTunes 12 dagen cadeaus: dag 8 – Labyrinth

Redactie
2 januari 2010, 13:25
1 min leestijd
iTunes 12 dagen cadeaus: dag 8 – Labyrinth

De 12 dagen app van Apple kreeg veel slechte recensies omdat er alleen maar muziek werd weggegeven. Het is best logisch van Apple dat er alleen maar muziek werd weggegeven tot voor kort: De gebruikers van de rest van de iPod lijn hebben niets aan iPhone applicaties. Al een week wachten veel iPhone en iPod Touch gebruikers op een applicatie die gratis wordt weggegeven. Vandaag is het dan zover: vandaag is Labyrinth gratis te verkrijgen.

Labyrinth

Labyrinth is een game waarmee je een bal in een gat aan het einde van een parcours moet zien te krijgen. Dit doe je door je iPhone te kantelen en zo gaat het balletje heen en weer. In het parcours zitten gaten waarbij, als je er in komt, je af bent en vanaf het begin moet beginnen. Labyrinth heeft meer dan 1000 levels en het duurt dus wel even voordat je deze game hebt uitgespeeld.

Labyrinth heeft een maand geleden een opvolger gekregen: Labyrinth 2. In deze game zitten niet zo veel levels maar die kan je via In-App Purchases kopen. Wel zitten er veel obstakels in en is hij grafisch wat mooier.

Lees verder na de advertentie.

Labyrinth kan je hier gratis downloaden.

Categorie: Apple
Spotlight: iTunes

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's