iTunes 12 dagen cadeaus: dag 7 – Lady Gaga

Lady Gaga is het vorig jaar erg bekend geworden. Met hits als ‘Just Dance’, ‘Pokerface’ en ‘Love Game’ heeft ze veel publiciteit gekregen. Apple doet nog een schepje publiciteit erop, want ze bieden vandaag een remix van het nummer ‘Boys Boys Boys’ aan in de ‘iTunes 12 dagen cadeaus’-actie. Deze remix is gemaakt door de ‘Manhattan Clique’-crew.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lady Gaga

Lady Gaga, die eigenlijk Stefani Gabriella Germanotta heet, is sinds april 2008 actief in Nederland. Op 8 april 2008 bracht ze haar eerste single ‘Just Dance’ hier uit. Deze single was niet direct een groot succes, maar met de nummers die daarna volgde zette ze zichzelf als een goede artiest neer.

In april 2009 bracht de zangeres, die eigenlijk begonnen is als dj en songwriter, een bezoek aan het programma van Paul de Leeuw. Tijdens deze show liet ze een zeer mooie akoestische versie van het nummer ‘Pokerface’ horen. Deze versie van het liedje is inmiddels een fenomeen op Youtube, want bij het zoeken van haar naam komt het filmpje als tweede resultaat in de lijst.

Het nummer ‘Boys Boys Boys’ is tot vanavond 23:59 gratis te downloaden via iTunes.

http://www.youtube.com/watch?v=RvXUzvgBwMQ

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.