iTunes 12 dagen cadeaus: dag 1 – Foo Fighters
Redactie

Aan het begin van deze maand kondigde Apple de actie ‘iTunes 12 dagen cadeaus’ aan. Apple biedt tussen 26 december en 6 januari elke dag één betaalde download gratis aan. Vandaag is de actie dus begonnen, maar helaas wordt er vandaag geen applicatie aangeboden. Vandaag krijg je het nummer Wheels van The Foo Fighters helemaal gratis.

De ’12 dagen’-applicatie

Enkele dagen geleden heb ik een berichtje geplaatst over de ’12 dagen’-applicatie. De applicatie meldt het wanneer er een nieuwe gratis download is. Als je de applicatie op dit moment opstart zie je een fraaie animatie. Aan het einde van de animatie zie je welke download er vandaag wordt aangeboden.

Foo Fighters

Het nummer van The Foo Fighters is gratis te downloaden als je op ‘Download nu’ klikt. Deze knop linkt naar iTunes. Als je het gratis nummer download zal het automatisch in je iPod.app verschijnen. Je kan dus gelijk genieten van het heerlijke nummer.

De ’12 dagen’-applicatie is gratis te downloaden uit de App Store. De actie loopt tot 6 januari.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Gezz

  I didn’t get the Foo Fighters. They are giving me some overactive French rapper dude called “Diam” and letting me pay €1,29 for it:-s. All my friends got the FF. Already tried reinstalling the app but still the French dude came bugging.

 • Gezz

  Had ook in het NL gekunt. Ff niet aan gedacht:-p.
  Gaat mij er om. Is er iemand anders die ook die rare Franse rapper “krijgt” voor €1,29?
  Vrolijk kerstfeest!

 • Wien

  No bij mij ging het goed.

 • Lisa

  Ik kan het steeds niet downloaden ):

  Zodra ik op download nu druk, kom ik in de itunes store en komt er in beeld te staan: “Uw aanvraag kon niet worden voltooid”

  Weet iemand hiervoor de oplossing?

  Gisteren kreeg ik overigens snow patrol. Vandaag Alan Partridge.

 • Gezz

  Die melding krijg ik ook vandaag. Heb trouwens weer zo’n vage artiest. Apocalypse ofzo. Het idee is leuk voor diegene waarbij hij ook werkt. Voor mij echt een waardeloze app. Beetje jammer

 • jama

  hallo, ik kan me iphone niet meer aan zetten.
  weet iemand wat ik moet doen???

 • Jan van Kampen

  @Gezz
  Wat voor een account heb je? Nederlands? Frans? Amerikaans? Daar ligt het aan denk ik.

 • Gezz

  Gewoon een Nederlands account zover ik weet. Al m’n vrienden met een Iphone krijgen wel gewoon de goede downloads. Zat ook al te denken aan landinstelligen inderdaad maar kan niks vinden.