iTunes 12 dagen cadeaus: Dag 1 – Alain Clark
Redactie

Zojuist is de actie ’12 dagen cadeaus’ van Apple begonnen. Tijdens de actieperiode wordt er elke dag een gratis download weggegeven. Vandaag is het cadeau een EP van Alain Clark. We zagen vorig jaar ook dat Apple vaak muziek weggaf, dus is het geen verrassing dat er dit jaar ook veel muziek wordt weggegeven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Alain Clark

De EP van Alain Clark bevat twee nummers. Één nummer is erg bekend in Nederland, en stond zelfs een tijdje in de top 40. Het nummer heet ‘Father and Friend’. Dit nummer is echter niet de studio versie, maar de akoestische versie.

’12 dagen cadeaus’ in de App Store

De actie van Apple kan je volgen via de officiële applicatie. Als je deze applicatie op je toestel hebt staan, krijg je iedere dag rond het middaguur een push-berichtje met het cadeau van de dag. Je kan via deze applicatie het cadeau rechtstreeks downloaden via de iTunes Store of App Store op je toestel.

De actie ’12 dagen cadeaus’ gaat door tot 6 januari.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.