Placeholder
Redactie

Zoals jullie gemerkt hebben is het design van iPhoned veranderd, iets later waren ook onze concurrenten van iPhoneClub aan de beurt. Maar wie heeft nu het meest mooie design? iPodTouchBlog heeft een poll gestart

Zo schreef Jeroen van iTB over ons:

”iPhoned.nl kwam al iets eerder met een update, die net als die van iPhoneClub strak en fris moest zijn. Naar onze mening is ook deze update zeer geslaagd: Doordat er weinig gebruik wordt gemaakt van plaatjes (ook het reclameblok bestaat niet uit een plaatje), maar alleen waar dat nodig is, geeft de site een erg overzichtelijke indruk. Het gebruik van lichte en vrolijke kleuren geeft de site verder een lekker fris uiterlijk.”

Welk update vind jij het best geslaagd? die van ons, of die van iPhoneClub… Stem!
[ad#daan]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • patrickx

  het uiterlijk valt goed mee,hetgeen wat ik hier mis zijn posts van bezoekers.dat is hetgeen waar om het om te doen is op zulke sites!

 • borg queen x

  sorry jongens, ik stem eerlijk en heb gestemt voor iphoneclub.nl

  Het gaat om design, niet om welke site beter is. Voor design kies ik voor iphoneclub.nl

 • @borg queen x
  Waarom zou het om design gaan? Het gaat er om hoe gebruiksvriendelijk de website is en hoe handig die in gebruik is. Persoonlijk vind ik iphoned.nl functioneler en iets mooier in elkaar zitten dan IC. Zoals in de post ook word gezegd, de minimalistische keuze van de kleur speelt daar een grote rol bij.

 • InternetRebel

  Kwam hier via een link bij T-Mobile en het eerste wat ik las was “…concurrenten van iPhoneClub…”

  Beetje zielige bedoeling hier. Gaat het ons tenslotte niet allemaal om hetzelfde? Zoveel mogelijk plezier beleven aan je iPhone en misschien anderen helpen bij het oplossen van problemen? Of krijgen ze hier een vergoeding per bezoeker ofzo?

  Sluit me overigens aan bij de mening dat design niet zo uitmaakt maar inhoud belangrijker is. iPhoneclub heeft een “mooi” design, hier is het lekker duidelijk en overzichtelijk. Heeft allebei zo zijn voordelen en liefhebbers.