Met iStockNow check je snel de (Nederlandse) iPhone 7 voorraad

Lars Paijmans
23 september 2016, 14:45
2 min leestijd
Met iStockNow check je snel de (Nederlandse) iPhone 7 voorraad

Zoals wel vaker bij de lancering van een nieuwe iPhone zijn de iPhone 7 voorraden enorm beperkt. Als je van plan bent om een nieuw toestel in een Apple Store te halen, is iStockNow een handig hulpmiddel om snel de beschikbaarheid te controleren.

Lees verder na de advertentie.

iStockNow checkt de iPhone 7 voorraad

Iedere dag jezelf een weg banen door alle menu’s en vensters van Apples Nederlandse en Belgische website is een heel karwei. Vooral als je de beschikbaarheid van verschillende kleuren en opslagcapaciteiten van iPhones wil vergelijken.

iStockNow

De website iStockNow komt dan ook als geroepen. Deze website heeft alle Apple Stores van verschillende landen op een Google Maps-kaart gezet, en geeft met groen en rode pijltjes aan of de iPhone 7 en iPhone 7 Plus beschikbaar zijn of niet. Onder meer Nederland, Duitsland en Frankrijk staan op deze kaart vermeld. Bovenin beeld kun je filters instellen, zodat je alleen een groen pinnetje te zien krijgt als jouw voorkeur ook echt beschikbaar is.

Bekijk de huidige beschikbaarheid

iStockNow wordt iedere paar minuten bijgewerkt, en controleert op dat moment de beschikbaarheid van de iPhones. Klik op een pinnetje en je krijgt een tabel te zien met daarin de huidige voorraad. We hebben meerdere malen getest of de resultaten kloppen. Belangrijk om hierbij te onthouden dat het hier wel om de voorraad gaat in de winkels zelf. Je zult dus zelf langs de Apple Store moeten om een exemplaar op te halen. In Nederland betekent dat dus dat je even naar Amsterdam, Haarlem of Den Haag moet.

Wat opvalt is dat vooral de gitzwarte en zwarte edities van de iPhone 7 (Plus) slecht verkrijgbaar zijn. Niet zo gek natuurlijk, omdat dit de twee nieuwe kleuren van dit jaar zijn. Als je een iPhone 7 of iPhone 7 Plus bij een webshop of andere verkoper wil bestellen, kun je terecht bij het overzicht dat we gisteren hebben gemaakt. In onze eigen prijsvergelijker kun je ook de beste aanbiedingen bekijken.

Apple iPhone 7

Apple iPhone 7 prijzen vergelijken

Bekijk product

Abonnement v.a.

€ 21,- p/m

Met abo

Los nieuw v.a.

€ 351,-

Los toestel
Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 593,-

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 192,99

Refurbished

Lees het laatste nieuws over de iPhone 7

Bron: iStockNow
Categorieën: Apple, Devices

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's