Met iStockNow check je snel de (Nederlandse) iPhone 7 voorraad
Lars Paymans

Zoals wel vaker bij de lancering van een nieuwe iPhone zijn de iPhone 7 voorraden enorm beperkt. Als je van plan bent om een nieuw toestel in een Apple Store te halen, is iStockNow een handig hulpmiddel om snel de beschikbaarheid te controleren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iStockNow checkt de iPhone 7 voorraad

Iedere dag jezelf een weg banen door alle menu’s en vensters van Apples Nederlandse en Belgische website is een heel karwei. Vooral als je de beschikbaarheid van verschillende kleuren en opslagcapaciteiten van iPhones wil vergelijken.

iStockNow

De website iStockNow komt dan ook als geroepen. Deze website heeft alle Apple Stores van verschillende landen op een Google Maps-kaart gezet, en geeft met groen en rode pijltjes aan of de iPhone 7 en iPhone 7 Plus beschikbaar zijn of niet. Onder meer Nederland, Duitsland en Frankrijk staan op deze kaart vermeld. Bovenin beeld kun je filters instellen, zodat je alleen een groen pinnetje te zien krijgt als jouw voorkeur ook echt beschikbaar is.

Bekijk de huidige beschikbaarheid

iStockNow wordt iedere paar minuten bijgewerkt, en controleert op dat moment de beschikbaarheid van de iPhones. Klik op een pinnetje en je krijgt een tabel te zien met daarin de huidige voorraad. We hebben meerdere malen getest of de resultaten kloppen. Belangrijk om hierbij te onthouden dat het hier wel om de voorraad gaat in de winkels zelf. Je zult dus zelf langs de Apple Store moeten om een exemplaar op te halen. In Nederland betekent dat dus dat je even naar Amsterdam, Haarlem of Den Haag moet.

Wat opvalt is dat vooral de gitzwarte en zwarte edities van de iPhone 7 (Plus) slecht verkrijgbaar zijn. Niet zo gek natuurlijk, omdat dit de twee nieuwe kleuren van dit jaar zijn. Als je een iPhone 7 of iPhone 7 Plus bij een webshop of andere verkoper wil bestellen, kun je terecht bij het overzicht dat we gisteren hebben gemaakt. In onze eigen prijsvergelijker kun je ook de beste aanbiedingen bekijken.

iPhone 7
7,5
Welke iPhone 7 wil je?
Selecteer:
32GB
128GB
256GB
iPhone 7 met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 17,00 p/m Abo: € 9,00 p/m Toestel: € 8,00 p/m
iPhone 7 Plus
8,5
Welke iPhone 7 Plus wil je?
Selecteer:
32GB
128GB
256GB
iPhone 7 Plus met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 25,00 p/m Abo: € 7,50 p/m Toestel: € 17,50 p/m

Lees het laatste nieuws over de iPhone 7

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.