iSaveWeb: Webpagina’s offline bekijken
Redactie

Ooit gehad dat je in de trein zit of op een plek waar je nét even geen internet kan ontvangen en je wilt op dat moment wel een internetpagina bekijken? Dan denk je dat  er niets anders op zit dan je erbij neer te leggen. Dit is gelukkig niet zo. Met iSaveWeb kan je webpagina’s opslaan zodat je ze later offline kan bekijken. Deze applicatie slaat alle afbleedingen, Javascript en CSS bestanden op etcetera.

Opslaan is simpel. Je typt de URL van de webpagina in en de pagina word geladen. Door daarna op ‘save’ te drukken word de pagina opgeslagen en kun je hem offline bekijken. Je hebt dus wel een verbinding met het internet nodig op het moment dat je de website opslaat. Niet alle pagina’s worden opgeslagen. Alleen de pagina die jij op dat moment bekijkt. Als je dus “iPhoned.nl” opslaat word “iPhoned.nl/iphone-forum” niet opgeslagen. Ook als er iets nieuws op de desbetreffende pagina komt word het niet geladen.

Onder het tabblad ‘Share” kan je de opgeslagen pagina’s doorsturen naar je computer mits deze op hetzelfde netwerk zit. Door in je browser de code te typen die op de iPhone te zien is, kan je de pagina’s ook op de computer offline bezichtigen.

iSaveWeb: €2,39.
iSaveWeb Lite: Gratis (limiet van maximaal 10 pagina’s)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.