iPod Touch met camera opgedoken op eBay

Redactie
27 april 2010, 17:34
1 min leestijd
iPod Touch met camera opgedoken op eBay

Toen ons tijdens de keynote in september geen camera in de iPod Touch werd gegeven was er bij veel mensen grote teleurstelling. Velen hadden gewacht tot september met de aanschaf van het apparaatje. Vlak na de keynote kwamen er geruchten dat Apple de camera uit de iPod heeft gehaald vanwege technische mankementen. Er zat namelijk wel een ruimte in de Touch waar de camera zou passen. Voor deze mensen is er hoop, want op eBay is een prototype opgedoken op eBay.

Bilsta57 plaatste op zijn Twitter account een linkje naar de eBay veiling omdat hij het vreemd vond dat er een iPod Touch met camera op eBay stond. Toen Bilsta57 vroeg waar de iPod vandaan kwam zei de verkoper het volgende:

Sorry… Have no idea… I bought them from a guy at a flea market and he bought them from a live auction here in the Bay Area.

Lees verder na de advertentie.

Er stonden dus twee iPod Touches op eBay. De ene startte niet meer en had een bruine vlek op het scherm. De andere kreeg de verkoper wel aan en die startte op met een vreemd OS. Waarschijnlijk is dat het OS dat het team van Apple gebruikt om producten te ontwikkelen. Ze hadden allebei een camera op de achterkant!

Echt?

Dit zou zomaar echt kunnen zijn. Op de achterkant staat namelijk een stikker met de tekst: Apple Development Team. Ook staat er het DVT-1 keurmerk. Dit keurmerk geeft Apple haar producten altijd als ze klaar zijn.

Wat zal het nu zijn? Deze keer toch echt een iPod Touch met camera?

Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPod Touch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPod Touch
iPod Touch
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's