iPod touch (2012) nu te bestellen in online Apple Store
Redactie

Iets minder dan een maand nadat de nieuwe iPod touch aangekondigd werd is hij vanaf vandaag te bestellen in de online Apple Store. De nieuwe iPod touch lijkt in veel opzichten op de iPhone 5 en beschikt over een betere camera, A5-processor en een 4 inch-touch screen. Daarnaast is hij zelfs dunner dan de iPhone 5 en komt hij in vijf kleuren plus een Product Red-versie.

De iPod touch (2012) kost €325,- voor het 32GB-model en €426,- voor het 64GB-model. Hierbij krijg je naast de nieuwe iPod touch de Lightning-kabel, de nieuwe Earpods en de Loop; het polsbandje dat je aan je iPod touch vast kunt maken.

Overige iPods

Ook is de iPod nano vanaf vandaag te koop in de online Apple Store. De iPod met een 2,5 inch touch-screen heeft vanaf nu een homebutton en komst net als de iPod touch met de Lightning-kabel en Earpods. Er is één model met een opslagcapaciteit van 16GB welke €172,- kost.

De iPod shuffle 2GB was al enige tijd verkrijgbaar voor €50,- en de oude iPod Classic lijkt wel nooit weg te gaan – 160 gigabyte voor €264,-.

De iPod touch en iPod nano zijn nu te bestellen en worden in oktober geleverd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.