iPlifier: kleine en handige versterker voor iPhone 5
Wouter Nijsen

De kleine iPlifier heeft één doel: het geluid van je iPhone 5 zodanig versterken dat je altijd en overal goed naar de audio van muziek, video’s en games kunt luisteren. En dat voor maar 8 dollar, inclusief wereldwijde levering.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De iPlifier is een project op de populaire crowdfundingwebsite Kickstarter, een platform waar iedereen die enthousiast over een product is zijn steun kan betuigen door het betreffende product aan te schaffen. Als je er vroeg bij bent, kun je voor 8 dollar een iPlifier in de brievenbus krijgen. Het prijskaartje wordt na de actie naar 10 dollar verhoogd, eveneens inclusief wereldwijde verzending.

iPlifier: ultradraagbare versterker voor iPhone 5

Het idee achter de iPlifier is enorm simpel. Degenen die een iPhone 5 hebben, weten dat de speaker van de smartphone aan de onderkant zit. Om het maximale uit de speaker te halen, kun je een gebogen hand onder de iPhone 5 houden om zo het geluid beter te weerkaatsen. Hetzelfde principe wil de iPlifier verwezenlijken, alleen dan zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk.

Volgens de bedenkers van iPlifier is de plaatsing van de speaker niet optimaal en wordt de onderkant van de iPhone 5 voornamelijk tijdens het gamen bedekt. Dit komt de geluidskwaliteit niet ten goede. De iPlifier bundelt het geluid en stuurt het naar voren: de kant op van de gebruiker.

iplifier2

De iPlifier wordt in de Lightning-port gestoken en is met de meeste cases en hoesjes waar de Lightning-port toegankelijk is compatibel. Daarnaast wordt de kleine versterker met een nog kleinere gesp geleverd waardoor je de iPlifier aan je sleutelbos kunt vastmaken.

Het Kickstarterproject loopt nog iets langer dan twee weken. In die periode is het mogelijk om de iPlifier te bestellen, daarna moet je wachten tot de kleine versterker via een webshop is te bestellen. De iPlifier wordt – als het productieproces goed verloopt – in mei aan alle backers (degenen die hebben betaald) geleverd. Als de iPlifier niet zijn financieringsdoel behaalt, wordt het bedrag niet van je bankrekening afgeschreven.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.