Placeholder

Al enige dagen gaan de geruchten dat de webwinkel iPhonehelpdesk.nl serieuze problemen heeft. De website verkoopt iPhones zonder simlock, waaronder de iPhone 3G. De toestellen dienen vooraf betaald te worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Waar de uitlevering van de telefoons de afgelopen tijd in veel gevallen op zich liet wachten is iPhonehelpdesk.nl (en het bedrijf erachter MR Z B.V.) nu geheel niet meer bereikbaar.

Op verschillende fora (zoals iPhoneclub forum en internetoplichting.nl) wordt gespeculeerd over mogelijke oplichting. Verschillende kopers wachten al weken op een levering. Op dit moment is het telefoonnummer onbereikbaar en zou mail niet meer worden beantwoord. Volgens schattingen heeft iPhonehelpdesk.nl zo’n 400 tot 500 bestellingen ontvangen.

Update: iPhonehelpdesk is inmiddels ‘wegens omstandigheden’ offline

Volgens verschillende gedupeerden op de fora heeft langsgaan ook geen zin aangezien de deur van het desbetreffende bedrijf aan de Weesperstraat in Amsterdam niet wordt geopend.

Volgens ‘ILV’ die zijn verhaal doet op de site internetoplichting.nl hangt er op de deur van het bedrijf een briefje waarop vermeld staat dat men te maken heeft met oplichters en dat gedupeerden aangifte moeten doen bij de politie…..

Op de site kunnen nog steeds toestellen worden besteld.

iPhonehelpdesk.nl problematiek, meer info:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.