Placeholder
Redactie

Actie apple iphoneDe Apple iPhone ‘Packagedeal’ actie die we precies een week geleden zijn gestart is vandaag om 17.00u geëindigd… De afgelopen week hebben veel bezoekers aan deze actie meegedaan. We nodigen deze deelnemers uit om hun iPhone ervaringen te delen op iPhoned.nl.

Binnen afzienbare tijd willen we wederom een leuke actie gaan starten. Houd daarom de site in de gaten! Kan je hier niet op wachten? Bekijk dan alle iPhone aanbiedingen of meld je aan voor de Apple iPhone voorregistratie 2008 en maak kans om een iPhone te winnen!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Uiteindelijk dan toch maar besteld, 2 iphones. In een digitale wereld waar je geen idee hebt hoe betrouwbaar iets is kies je dan uiteindelijk voor een site die in ieder geval al even in de lucht is en daardoor de schijn van betrouwbaarheid heeft verkregen. Wat blijkt na de bestelling, is het een ander bedrijf die de Iphones levert. De Innovatie Groep Nederland. Als dat maar goed komt…

    Donderdagmiddag, exact 1 week na de bestelling worden er twee Iphones geleverd. Ongeacht het verwachtingspatroon dat je hebt bij een internet bestelling die door het betreffende bedrijf persoonlijk wordt geleverd, de Innovatie Groep Nederland overtreft deze altijd!

    Wat een service, wat een vriendelijkheid en bovenal wat een productkennis. Wat betreft de Iphone voor mensen die nog twijfelen: DOEN!
    Wat betreft de Iphone waar je deze dan moet aanschaffen: INNOVATIE GROEP NEDERLAND!!