iPhoned zoekt per direct een fulltime webredacteur
Redactie

We zijn voor iPhoned op zoek naar een ervaren webredacteur die alles weet over de iPhone, Apple en aanverwante zaken. Spreekt jou dit aan, reageer dan snel!

BigSpark is een online uitgever uit Den Bosch, en een ambitieuze start-up die de grootste publisher van Nederland wil worden op het gebied van mobile. Maandelijks bereiken we met iPhoned, AndroidPlanet en Smartphone.nl meer dan 300.000 bezoekers. Aan de groei van dit aantal kun jij nu bijdragen.

bigspark-vacatures1Als webredacteur voor iPhoned zul je je onder andere bezighouden met iPhone- en Apple-nieuws, het uitvoeren van interviews en onderzoeken en review je apps, devices en accessoires in tekst- of videoformaat. Lees de volledige vacature voor een opsomming van alle werkzaamheden.

Jouw profiel als webredacteur voor iPhoned

Als webredacteur voor iPhoned ben je natuurlijk een echte ‘iPhone-geek’, volg je alle ontwikkelingen nauwlettend en coole apps spot je altijd sneller dan de rest. Je wilt daarnaast scoren met je berichtgeving en bent gedreven om elke dag beter te worden.

Als je enthousiast bent geworden van deze kans om te werken voor iPhoned, zien we je motivatie en cv graag voor 28 augustus tegemoet. Zie alle contactinformatie op de website van BigSpark.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.