iPhoned wenst jullie een gelukkig nieuwjaar!

Redactie
1 januari 2014, 0:01
1 min leestijd
iPhoned wenst jullie een gelukkig nieuwjaar!

Wij maken uiteraard graag van de gelegenheid gebruik om jullie een sprankelend nieuwjaar te wensen! De allerbeste wensen voor 2014, maak er iets moois van!

Lees verder na de advertentie.

2013: een flinke verandering

2013 was een belangrijk jaar voor iPhoned. We zijn namelijk net zo oud als de eerste iPhone – met iPhoned werd gestart in 2007 – maar in januari 2013 werd besloten om de zaken anders aan te gaan pakken: iPhoned werd naast AndroidPlanet en Smartphone één van de drie projecten van de nieuwe online uitgever BigSpark.

Dit hield in dat er, naast natuurlijk aandacht voor het laatste nieuws en de beste apps, meer aandacht zou gaan worden besteed aan koopadvies. De keuze aan iPhones is immers reuze, en het verschilt per persoon welke iPhone het beste op zijn of haar wensen aansluit. Op adviesgebied hopen we jullie inmiddels een stuk beter te kunnen helpen.

Daarnaast was het de hoogste tijd voor een nieuwe site. We zijn daar in de tweede helft van 2013 achter de schermen flink mee aan de slag gegaan, en zijn erg trots op het re-design dat je op dit moment voor je ziet. Voor een reminder van wat we allemaal aangepakt en veranderd hebben, verwijzen we je graag naar het welkomstbericht dat we op 28 november plaatsten.

2014: op de ingeslagen weg verder

Wellicht maakt dat je nieuwsgierig naar de plannen voor 2014. Alhoewel we daar natuurlijk niet teveel over kwijt kunnen, wekt het hopelijk geen verbazing dat we in ieder geval op de ingeslagen weg verder willen gaan!

Ook in 2014 zullen we jullie van de beste iPhone aanbiedingen blijven voorzien, de handigste tips onder elkaar zetten en de leukste en beste apps voor jullie uit het ongelooflijk ruime aanbod van de App Store blijven vissen. We hebben er zin in!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen