Vodafone Runners: iPhone 13 nu tijdelijk voor €696!

iPhoned wenst je een gelukkig 2016!

Redactie
1 januari 2016, 10:00
2 min leestijd
iPhoned wenst je een gelukkig 2016!

Het team van iPhoned wenst al zijn lezers een heel gelukkig 2016 toe. Hopelijk wordt het net zo’n mooi jaar als 2015, vol met verrassingen, nieuwe apparaten en interessante innovaties.

Waarschijnlijk lig je nog lekker in bed, bij te komen van gisteravond. Wij hopen dat je hebt genoten van al het vuurwerk, de champagne, oliebollen en meer. Blijf nog maar even lekker liggen, zodat je klaar bent voor alles wat 2016 ons te bieden heeft. Het belooft namelijk weer een bomvol Apple-jaar te worden.

Dit was 2015

2015 was in ieder geval enerverend genoeg. Apple introduceerde Apple Music, kwam met de nieuwe 3D Touch-technologie voor de iPhone 6S en 6S Plus, lanceerde de immens grote tablet iPad Pro en we zouden de introductie van de Apple Watch en watchOS 2 niet over durven te slaan.

Check hier onze volledige terugblik van 2015

3d touch

Om het jaar goed af te sluiten zijn wij druk doende geweest om een overzicht met de beste iPhone-apps van dit moment samen te stellen. In de App Store verschijnen dagelijks tientallen, zo niet honderden apps, maar welke doen er echt toe? Je vindt het in onze top 5o!

Onze verwachtingen van 2016 zijn hooggespannen. Zo kijken we al uit naar de lancering van de iPhone 7 (Plus) en hopen we op de release van een kleiner model (iPhone 6C?). De geruchtenmolen draait al flink, al houdt Apple zelf traditiegetrouw de kaken stijf op elkaar.

Daarnaast hopen we dat Apple Pay dit jaar eindelijk naar Nederland en België komt, zodat wij onze aankopen dadelijk gewoon contactloos kunnen afrekenen met onze iPhone of Apple Watch. Check later vanmiddag onze volledige vooruitblik op 2016.

Voor nu wensen we je in ieder geval een sprankelend 2016 en we hopen je ook dit jaar regelmatig terug te zien op iPhoned!

Gijs, Roel, Heini, Peter, Anne, Rutger, Wouter en Erwin

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen