Stem iPhoned naar de overwinning als Website van het Jaar 2016!
Lars Paymans

iPhoned is voor het eerst genomineerd voor de Website van het Jaar 2016 verkiezing. Help jij ons een handje door je stem uit te brengen?

Stem op iPhoned als Website van het Jaar 2016

Ieder jaar worden de beste Nederlandse websites in het zonnetje gezet bij de Website van het Jaar verkiezing. De meest spraakmakende, vernieuwende en beste sites worden ingedeeld in 24 verschillende categorieën. iPhoned is dit jaar voor het eerst genomineerd voor de Website van het Jaar in de categorie Nieuws en Informatie.

De nominatie zelf is al iets waar we erg trots op zijn. Het is voor ons een ontzettende eer om de categorie te delen met andere grote namen als de NOS en RTL Nieuws. Nu we genomineerd zijn, willen we natuurlijk ook winnen en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Vind jij ook dat iPhoned de eerste plaats verdient voor onze dagelijkse artikelen, tips, reviews en de uitgebreide prijsvergelijker? Breng dan hieronder je stem uit.

iPhoned Website van het Jaar 2016

Leuke bonus: jouw stem is een iPad Pro waard

Stemmen op iPhoned als Website van het Jaar is heel gemakkelijk. Je klikt op deze link, geeft ons een beoordeling en bevestig tot slot je stem via de mail. Je hebt tot 4 november de tijd om te stemmen.

Naast het feit dat je er ons er enorm mee helpt, kun je zelf ook iets winnen door je stem uit te brengen. De organisatie verloot namelijk onder alle stemmers een iPad Pro 12.9, twee Sonos Play:5 speakers en vijf cadeaubonnen van Amazon. Op 24 november worden de winnaars bekendgemaakt.

Breng nu je stem uit
Alvast hartelijk dank als jouw stem naar iPhoned gaat!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.