Overzicht: onze eindejaarsartikelen van 2018 op een rijtje

Wouter Nijsen
31 december 2018, 17:08
3 min leestijd
Overzicht: onze eindejaarsartikelen van 2018 op een rijtje

De afgelopen dagen zijn de nodige eindejaarsartikelen verschenen, waarin we terugblikken op 2018 met het belangrijkste Apple-nieuws, onze favoriete apps en nog veel meer. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we in dit overzicht alle artikelen voor je verzameld.

Lees verder na de advertentie.

De eindejaarsartikelen van iPhoned

Nog eventjes wachten en dan is het 2019! Heb je eventjes niets te doen, of zoek je naar wat leuke achtergrondartikelen om te lezen op je iPhone? Hieronder zetten we alle onze eindejaarsartikelen van de afgelopen dagen op een rijtje.

Zo bespreekt elke iPhoned-redacteur zijn favoriete iOS-app van het jaar, verzamelt Erwin de beste Netflix-films en -series en kijkt Lars (in een video) terug op alle gebeurtenissen van 2018.

Apple-jaaroverzicht 2018: het belangrijkste nieuws en de beste producten

2018 gaat de boeken in als een gek jaar voor Apple. Enerzijds zette het bedrijf veel stappen in de goede richting met sterke software-updates en een aantal indrukwekkende nieuwe producten.

Toch zal Apple net zo goed terugkijken op een jaar waar voor het eerst duidelijk werd dat de iPhone niet vanzelfsprekend meer verkooprecords vestigt. Dit zijn wat ons betreft de vier meest opvallende nieuwsgebeurtenissen die Apple in 2018 samenvatten.

→ Lees het uitgebreide Apple-jaaroverzicht 2018

De favoriete apps van de iPhoned-redactie

Net als voorgaande jaren kiest elke redacteur van iPhoned zijn favoriete app van het jaar. Dit jaar zitten er wat verassingen bij, want er werden ook games én een Mac-app gekozen. Hieronder vind je alle artikelen onder elkaar.

iPhoned kiest: de 20 beste iOS-games van 2018

Elke maand plukken we games uit de App Store die je tijd en geld de moeite waard zijn. Nu is het moment aangekomen om terug te kijken naar welke games nou echt het beste waren in 2018. Een mooie gelegenheid om te zien wat je hebt gemist en waar je nog mee aan de slag kan.

Dit zijn de beste iOS-games van 2018

Netflix in 2018: dit zijn de beste films en series

Netflix is de grootste dienst voor het kijken van series en films. Wekelijks wordt er zoveel toegevoegd, dat je het overzicht soms kwijtraakt. Daarom geven we op iPhoned elke maand vijf tips met de series en films die je echt niet mag missen. Nu kijken we terug.

iPhoned kiest: Het beste van Netflix 2018

het beste van netflix 2018

Dit zijn de beste app-updates van 2018

Aan het eind van het jaar is het logisch om terug te kijken naar de beste nieuwe apps. Dat doen we dit jaar als redactie door allemaal één app uit te kiezen.

Maar minstens zo belangrijk zijn de app-updates. De apps die we al gebruiken worden op deze manier namelijk een stuk handiger, veiliger of krijgen zelfs een volledige make-over waardoor ze als nieuw voelen. Daarom zetten wij de apps op een rij die er het meest op vooruit zijn gegaan in 2018.

→ Lees alles over de beste app-updates van 2018

app-updates 2018

Terugkijken: dit zijn onze 5 populairste video’s van 2018

Aan het begin van 2018 besloten we als iPhoned-redactie ons meer te focussen op video, en daarom de nodige stappen te zetten met ons YouTube-kanaal. In totaal hebben we 25 video’s gepubliceerd, en natuurlijk gaan we hier in 2019 hard mee door.

We kwamen met reviewvideo’s, maar ook met vergelijkingen, handige tips en oplossingen voor iPhone-problemen. Hieronder zetten we onze vijf populairste video’s (in willekeurige volgorde) van het afgelopen jaar op een rijtje. Kijk je mee?

→ Bekijk de populaire video’s van iPhoned dit jaar

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu