De iPhoned nieuwsbrief is vernieuwd! Krijg jij hem al in je mailbox?

Lars Paijmans
20 januari 2017, 18:19
2 min leestijd
De iPhoned nieuwsbrief is vernieuwd! Krijg jij hem al in je mailbox?

Op iPhoned houden we je dagelijks op de hoogte van alles op het gebied van Apple. Maar wist je dat we ook een dagelijkse en wekelijkse iPhoned nieuwsbrief hebben? Deze is sinds kort in een volledig nieuw jasje gestoken. Heb jij je al ingeschreven?

Lees verder na de advertentie.

De iPhoned nieuwsbrief is vernieuwd!

Onze iPhoned nieuwsbrief verschijnt in twee verschillende edities. Voor de fanatiekste Apple-fans hebben we de dagelijkse nieuwsbrief. Hierin zetten we iedere werkdag al het Apple-nieuws van de afgelopen 24 uur op een rij zetten. Heb je genoeg aan één overzicht per week, dan kun je terecht bij onze wekelijkse nieuwsbrief. Iedere vrijdagavond om 19:00 sturen we dit handgemaakte overzicht met alleen de belangrijkste nieuwtjes, tips en geruchten naar duizenden abonnees.

iPhoned nieuwsbrief

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om deze nieuwsbrief grondig te vernieuwen. Dit resulteerde in een compleet nieuw design, dat we sinds een aantal weken gebruiken. Het sluit beter aan bij het uiterlijk van onze website en wat ons betreft maakt het de nieuwsbrieven een stuk fijner om te lezen. Benieuwd hoe zo’n nieuwsbrief eruit ziet? Bekijk via deze link die van vorige week.

Inschrijven voor de nieuwsbrief is heel gemakkelijk: vul je emailadres in in het onderstaande formulier en je krijgt automatisch de eerstvolgende editie binnen. Als je snel bent, en je mailadres voor 19:00 uur invult, krijg je direct de nieuwste wekelijkse nieuwsbrief in je inbox. Als abonnee versturen we je naast de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief ook een paar keer per jaar een speciale editie, die we bijvoorbeeld gebruiken op de avond van een Apple event. Zo weet je zeker dat jij altijd op de hoogte bent van alles wat er speelt in de wereld van Apple.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bij aanmelding ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Categorieën: Achtergrond, Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen