De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Schrijf je in voor de iPhoned-nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Thomas Haenen
26 mei 2017, 15:11
2 min leestijd
Schrijf je in voor de iPhoned-nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Dagelijks vind je op iPhoned alles wat met Apple te maken heeft. Wil je er zeker van zijn dat je echt niets mist, dan kun je je aanmelden voor de iPhoned-nieuwsbrief.

Lees verder na de advertentie.

Meld je aan voor de iPhoned-nieuwsbrief

Bij iPhoned bieden we je het beste van Apple. Dat doen we niet alleen met het laatste nieuws, maar ook met diepgaande achtergrondartikelen, handige tips en toffe apps. Wekelijks gebeurt er echter zoveel op Apple-gebied, dat tientallen berichten de revue passeren. Natuurlijk kun je dagelijks onze site checken om alles mee te krijgen, maar er zijn ook andere mogelijkheden.

iphoned logo

Wist je dat er een iPhoned.nl-nieuwsbrief is, zodat je écht niets hoeft te missen? Je kunt kiezen tussen een dagelijkse en een wekelijkse variant, of natuurlijk voor beide gaan. Met de dagelijkse nieuwsbrief krijg je elke ochtend een mailtje met de artikelen van de voorbije dag. Zo kun je bij het ontbijt of onderweg naar school of werk nog even checken wat je allemaal gemist – van geinige apps tot nuttige tips.

Focus jij je liever op het allerbelangrijkste? Met de wekelijkse nieuwsbrief krijg je elke vrijdagmiddag een overzicht van de belangrijkste achtergronden en tips. In minder dan vijf minuten praten we je bij over alles wat je gemist hebt, en wat je echt nog even moet proberen. Lekker leesvoer voor in het weekend, dus!Bij aanmelding ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


  

Voordelen van de nieuwsbrief

Natuurlijk zijn er verschillende andere voordelen voor lezers van onze nieuwsbrief. Je maakt bijvoorbeeld regelmatig kans op leuke prijzen. Ook nodigen we onze lezers soms uit voor exclusieve tests van nieuwe apps en features. Bovendien blikken we regelmatig vooruit op het nieuws van de komende week, zodat je vooraf al weet wat je allemaal kunt verwachten. Meld je aan voor de via bovenstaand formulier en je ontvangt hem razendsnel in je inbox! Voor het volledige formulier en meer informatie bekijk je onze iPhoned-nieuwsbrief pagina.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu