Nieuw op iPhoned: Maandthema’s – met in januari: iPhones en Gezondheid

Lars Paijmans
3 januari 2018, 19:28
2 min leestijd
Nieuw op iPhoned: Maandthema’s – met in januari: iPhones en Gezondheid

Het nieuwe jaar is begonnen en op iPhoned trappen we 2018 meteen af met iets nieuws: maandthema’s. Twaalf keer per jaar lichten we een specifiek onderwerp uit, waar we vervolgens de hele maand op inzoomen met tips, achtergrondverhalen en meer. In januari: iPhones en Gezondheid.

Lees verder na de advertentie.

Januari 2018: Gezondheid, iPhones en Apple Watches

Januari is de maand van goede voornemens, en dat staat voor veel mensen gelijk aan beginnen met sporten of meer bewegen. De iPhone in je broekzak en Apple Watch om je pols zijn hier twee uitstekende hulpmiddelen voor. Met de apps die standaard op de twee apparaten staan, kom je al een heel eind. Daarnaast zijn er natuurlijk tal van andere apps die jouw sportprestaties bijhouden, of je aanmoedigen om meer te bewegen.

iPhoned maandthema's

In januari 2018 gaat iPhoned je helpen om meer uit je iPhone en Apple Watch te halen op het gebied van sport, gezondheid en alles wat daarbij komt kijken. Hoe en waarom is de Apple Watch van mode-accessoire getransformeerd in een sporthorloge? En hoe werkt die uitgebreide Gezondheids-app nou precies? In de loop van deze week verschijnen de eerste artikelen al, met aan het einde van de maand een overzicht van alle stukken die we hierover geschreven hebben.

Maandthema’s op iPhoned: wat wil jij zien?

Voor de komende maanden zijn we al druk bezig om de volgende thema’s in te plannen, maar we horen ook graag welke onderwerpen jij graag terugziet op iPhoned. In onze redactiemail verschijnen dagelijks vragen en suggesties van lezers, waar we op deze manier vanaf nu meer mee willen gaan doen.

Is er een thema dat volgens jou te weinig aandacht krijgt, of wil je juist dat we een specifieke functie van de iPhone uitgebreid uitlichten en bekijken? Laat dan van je horen via ons contactformulier, of laat een reactie achter onder dit bericht.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen