De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Deel je mening & win een Libratone Zipp Speaker t.w.v. €369

Wouter Nijsen
2 december 2014, 19:14
1 min leestijd
Deel je mening & win een Libratone Zipp Speaker t.w.v. €369

We zijn doorlopend bezig met het ontwikkelen en verbeteren van iPhoned en daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Door mee te doen met het iPhoned lezersonderzoek en je mening te delen help je ons en maak je kans op een toffe prijs!

Doe mee met het iPhoned lezersonderzoek

Wil je bijdragen aan de verbetering van iPhoned en ons laten weten wat je van de site vindt, vul dan ons lezersonderzoek in door op de button hieronder te klikken. De enquête neemt ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag en sluit op 16 december, waarna we bekendmaken wie de prijs heeft gewonnen. Elke deelnemer maakt kans op een fraaie Libratone Zipp Speaker t.w.v. 369 euro.

Let op: deelname aan het iPhoned lezersonderzoek is niet meer mogelijk.

Wat je kunt winnen

iPhoned lezersonderzoek

Onder alle deelnemers verloten we een gloednieuwe Libratone Zipp Speaker ter waarde van 369 euro! Deze speaker is de ideale aanvulling op je iPhone (of een andere muziekbron). Hij ondersteunt naast AirPlay ook bluetooth, zodat je ‘m met vrijwel elk apparaat kunt gebruiken. Verder heeft de Zipp een mooi design, prima geluidskwaliteit en een handzaam formaat. Dankzij de sterke ingebouwde accu kun je de speaker ook onderweg gebruiken.

Verder werkt de Libratone Zipp Speaker werkt met de FullRoom-technologie, waarmee een uitstekende geluidskwaliteit wordt geproduceerd uit een relatieve kleine behuizing. Tot slot heeft de Zipp ingebouwde digitale signaalverwerking en versterking en een handige app om hem met je iPhone, iPad of Android-toestel te bedienen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu