Doe mee aan ons iOS 10 lezersonderzoek, deel je ervaringen, win een iPhone-case

Lars Paijmans
8 november 2016, 13:37
2 min leestijd
Doe mee aan ons iOS 10 lezersonderzoek, deel je ervaringen, win een iPhone-case

Als lezer van iPhoned is jouw interesse in de wereld van Apple hoogstwaarschijnlijk hoger dan gemiddeld. Daarom zijn we erg benieuwd naar jouw mening, deze keer over iOS 10. Heb jij de grote update al op jouw iPhone, iPad of iPod touch geïnstalleerd? Doe dan mee aan ons iOS 10 lezersonderzoek, deel je mening en wie weet win je een iPhone-case naar keuze.

Lees verder na de advertentie.

Doe mee aan het iOS 10 lezersonderzoek!

Apple bracht met iOS 10 onlangs de grootste update voor het mobiele besturingssysteem van dit jaar uit. Inmiddels zijn we een paar weken verder en is het hoog tijd om de balans op te maken. Is de update vernieuwend genoeg? Tegen welke bugs lopen mensen aan en waar zitten nog kansen en verbeterpunten? Jij hebt hier ongetwijfeld een mening over, die je nu met ons kunt delen.

iOS 10 lezersonderzoek

Door op onderstaande link te klikken kom je direct terecht in ons lezersonderzoek, waar een korte vragenlijst op je staat te wachten.

Klik hier om mee te doen aan het iPhoned lezersonderzoek

Word lid van ons lezerspanel

Als bedankje verloten we een iPhone hoesje uit de Apple Store naar keuze aan een van de deelnemers. Om deze winnaar te benaderen hebben we wel je e-mailadres nodig, al kun je de vragenlijst ook anoniem invullen. Je maakt dan alleen geen kans meer op de prijs. Je hebt nog tot aanstaande donderdag de tijd om mee te doen, dus laat van je horen!

Mocht je het leuk vinden om vaker met dit soort onderzoekjes mee te doen, dan kun je in het onderzoek aanvinken om vader benaderd te worden als lid van het iPhoned lezerspanel. In de toekomst zullen we vaker soortgelijke vragenlijsten op gaan stellen, waar we natuurlijk enthousiaste Apple-gebruikers voor nodig hebben om deze in te vullen met hun ongezouten mening.

Lees het laatste nieuws over iOS 10

Categorieën: Achtergrond, iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen