iPhoned-enquête: De winnaar van de Bol.com-cadeaubon is bekend!

Redactie
5 november 2018, 16:15
2 min leestijd
iPhoned-enquête: De winnaar van de Bol.com-cadeaubon is bekend!

iPhoned had je hulp nodig en dat hebben jullie massaal gedaan! We waren op zoek naar lezers die binnenkort een nieuwe, refurbished of tweedehands smartphone (los) gingen aanschaffen, of een van deze producten recentelijk al had gekocht.

Update 5 november 16:15 uur

De enquête is inmiddels gesloten, en uit de honderden deelnemers hebben we willekeurig een winnaar uitgekozen.

De winnaar van de 100 euro bol.com cadeaubon is: Dennis van Beek!

Namens iPhoned wensen we je veel plezier met de prijs! Daarnaast willen we alle deelnemers aan de enquête hartelijk bedanken voor het meedoen. Je kunt nu dus niet meer meedoen met de enquête of kans maken op de cadeaubon. De resultaten van deze enquête zijn verwerkt in de Grote Refurbished Barometer.

Origineel bericht:

Doe mee aan de enquête

Op iPhoned informeren, adviseren en inspireren we je elke dag over alles rondom Apple, technologie en de leukste gadgets. Naast al onze artikelen hebben we ook de uitgebreide iPhone-prijsvergelijker, waarin we de beste deals voor een nieuwe smartphone verzamelen. Help je ons door te laten weten wat jou beweegt in de oriëntatie en aankoop van je volgende iPhone? Dan kunnen wij jou nog beter helpen.

We zijn benieuwd naar wat jou beweegt als je op zoek gaat naar een volgend toestel. Welke afwegingen spelen bij jou een belangrijke rol, en waar let je precies op? Onder alle deelnemers van onze enquête verloten we een waardebon van Bol.com (ter waarde van 100 euro).

Doe mee aan de iPhoned-enquête via deze link

We horen graag je mening en om die te geven, kun je de 3 minuten durende enquête invullen via de link hierboven. Je helpt ons niet alleen verder, maar je maakt dus ook meteen kans op een Bol.com-waardebon van 100 euro. Wil je meedoen? Dat kan tot en met vrijdag 2 november om 17.00 uur.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen