Ontdek combivoordeel in de verbeterde iPhoned-vergelijker

Redactie
12 oktober 2017, 14:10
2 min leestijd
Ontdek combivoordeel in de verbeterde iPhoned-vergelijker

Neem je bij dezelfde provider meerdere diensten af, dan kun je tegenwoordig flink extra voordeel pakken. In de prijsvergelijker van iPhoned vind je dit voordeel nu ook terug.

Lees verder na de advertentie.

Vergelijk combivoordeel op iPhoned.nl

Met de release van de iPhone X aanstaande is dit hét moment om op zoek te gaan naar een nieuw mobiel abonnement. Helaas maken providers het wel steeds lastiger om de beste aanbiedingen te vinden. De maandprijs is al lang niet meer het enige waar je naar moet kijken.

Providers stunten met tijdelijke acties, speciale aanbiedingen en sinds kort ook combivoordeel. Vanaf vandaag kun je in de prijsvergelijker van iPhoned terecht om de beste iPhone-aanbiedingen met combivoordeel te vergelijken, maar wat betekent dat precies? Wij leggen het uit.

Wat is combivoordeel?

Combinatievoordeel, of combivoordeel, krijg je als je bij één provider meerdere diensten afneemt. Heb je bijvoorbeeld zowel vast als mobiel internet bij een provider, of meerdere mobiele abonnementen op één adres, dan krijg je korting. Het voordeel verschilt van provider tot provider, maar is doorgaans meer data, vaste maandelijkse korting, gratis onderling bellen of extra zenderpakketten voor je tv-bundel.

sim only iphone

Wat zijn de voordelen van combivoordeel?

Zo krijg je met KPN Compleet vijf euro korting per maand voor elk extra mobiel abonnement op hetzelfde adres. Ook kun je kwalificeren voor dubbele data, gratis zenderpakketten en kosteloos onderling bellen. VodafoneZiggo pakt sinds begin dit jaar uit vaste korting per maand en gratis zenders, films en series zoals Game of Thrones.

Bij T-Mobile is het zelfs nog makkelijker om voordeel te krijgen. De provider geeft je namelijk al korting als je een groep vormt met andere klanten. Dat kan met vrienden of familie, maar ook gewoon met wildvreemden die je op internet hebt gevonden. Met T-Mobile Samen krijg je meerdere euro’s korting per maand en andere extra’s.

Hoe ontdek ik mijn combivoordeel?

Het precieze aanbod verschilt van provider tot provider, en van abonnement tot abonnement. Daardoor kan het soms nog een heel gedoe zijn om te zien hoeveel je precies kunt besparen. Daarom hebben we de prijsvergelijker op iPhoned voorzien van een filter voor combivoordeel. Daarmee zijn we de allereerste van Nederland!

iPhoned combivoordeel

Om met het filter aan de slag te gaan, ga je op zoek naar een iPhone met abonnement. Vervolgens vind je in de linkerzijbalk een menu waar je aan kunt geven welke diensten je al bij een provider afneemt. Daarna krijg je automatisch de abonnementen te zien waarbij je extra korting krijgt.

Let op: in de vergelijker tonen we ook andere, reguliere abonnementen. Prijsvechters zoals Hollandsnieuwe, Ben en Tele2 bieden doorgaans lagere maandprijzen en staan daarvoor vaak bovenaan met kleine bundels. Daardoor kan het voorkomen dat abonnementen met combivoordeel niet direct zichtbaar zijn. Kies je voor grotere bundels, dan zijn deze wel beter zichtbaar. Daarnaast kun je abonnementen met combivoordeel herkennen aan de extra blauwe tekst onder de abonnementeninformatie. Daarin staat het combivoordeel benoemd.

Categorie: Providers

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen